top of page

Kerstvakantie 2021

Updated: Dec 29, 2021

Kerstvakantie in eigen stad begint met een snelle metrorit met de M52 vanaf een vrijwel totaal verlaten CS naar station Europaplein. Wandel door vette regen naar Boosterpark RAI. Over een uitnodigende Groene Loper loop ik naar de incheckbalie, en na wat gegoochel met formulieren wordt merkwaardig genoeg mijn Gele Boekje afgestempeld voordat de prik wordt gezet. Maar wachten hoeft niet, doorlopen is het devies en hop, voor ik het weet jenst een vriendelijke jonge vrouw vakkundig en pijnloos de Boosterprik in mijn linkerbovenarm. Ze heeft aangenaam warme handen en vrolijke ogen boven haar mondkapje.


Vervolgens mag ik plaatsnemen in de apres-prikruimte, waar ik onder het genot van een gratis kop koffie kan genieten van het uitzicht op uitbundig gekleurde kunstplanten die de verder even anonieme als gigantische ruimte van een vrolijke noot voorzien. Tot slot loop ik over de blauwe loper op weg naar buiten de regen in. Onderweg raak ik nog in een prettig gesprek verwikkeld met een oudere lotgenoot die zich beklaagt over de volgens hem onzinnige lengte van route naar de uitgang. Het kan korter, daar heeft hij beslist een punt.


Het hele bezoek heeft nog geen 20 minuten geduurd, maar wat een perfect georganiseerd avontuur. Koester je Booster!


12 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page